Posts

Showing posts from March, 2019

Shkrimtari Viron Kona rrëfen fëmijërinë e tij

Image
Viron Kona dhe Bashkim Saliasi

Shkrimtari Viron Kona rrëfen fëmijërinë e tij “Vlorën edhe Vlorën, thelp e kam në zemër,                                        ditën e kam dritë, natën e kam ëndërr”. Ali Asllani                                                                                           (Poezia “Vlora”)
Intervistoi:Bashkim Saliasi
-Z. Viron. Ke shkruar dhe shkruan shumë për fëmijët. Mund të na tregosh diçka nga fëmijëria jote?